Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 10 Haziran 2014, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1479 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de hararetli toplantı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapılan. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alladdin Güncer ve CHP Lüleburgaz İlçe Başkan Yardımcısı Fahrünissa Demirel’in yönettiği toplantıda yerel gündem ve ülke gündemi görüşüldü.
CHP’de hararetli toplantı

Toplantıda söz alan CHP Lüleburgaz  İl Genel Meclis Üyesi  Gürcan Kırım, yaptığı çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Kırım yaptığı konuşmada göreve seçildiğimin ertesi günü Ovacık köyünde bir çiftliğin Ergene Nehri’ne atık boşaltması haberi ile güne uyandım. Artından Tatarköy ve Sakızköy’de çevre kirliliğini tespit ettik. Bununla ilgili mücadele ettik.  Sakızköy Belediye Meclisi’nin 15 bin TL karşılığında Sakızköy’e atık boşaltılmasına izin verdiğini öğrendik.  Daha sonra da  Hamitabat HEAŞ Üretim Santrali’nin Kapasite Arttırma isteği mecliste önümüze geldi.  Biz CHP’nin Lüleburgazlı İl Genel Meclis Üyeleri olarak bunu red etikti Ancak CHP Pınarhisar İl Genel Meclis Üyesi Çetin  Şinikoğlu, Demirköy İl Genel Meclis Üyesi Saffet Üresin,  Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi Cavit Çağlayan,  Pehlivanköy İl Genel Meclis Üyesi Kenan Çiftçi ve Kofçaz İl Genel Meclis  Üyesi Abdullah Mutluer evet oyu kullandı. MHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi Ertuğrul Koç önce hayır oyu kullandı. Sonuçlar eşit çıkınca AKP ile beraber hareket edip evet oyu kullandı.  Ancak biz işin peşini bırakmayacağız” dedi.

Hakan Dedeoğlu yaptığı konuşmada “HEAŞ’ın kapasite artırımı hayır oyu kullanan CHP’li İl Genel Meclis Üyeleri’ni tebrik ediyorum” dedi.

Özgür Kaya’da yaptığı  konuşmada “CHP İl Yönetimi, CHP’li  İl Genel Meclis Üyeleri’nin birlikte karar verememesinin sorumlusudur.” Dedi.

Toplantı sonra erdi. CHP Lüleburgaz İlçe  Başkanı Avukat Alaaddin Güncer “İl Danışma Kurulu Toplantısı’nı 18 Haziran 2014 tarihinde yapma kararı aldık.  Ancak Evrensekiz’in şenlikleri de 18 Haziran’a ertelenmişti.  Bir daha erteleme şansları yok. Biz İlçe Danışma Kurulu toplantısını daha önce yapacağız” dedi.

Ertan BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek