Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 03 Haziran 2014, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1575 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Fadıl Cansever’den CHP’ye sitem

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün yarım saat gecikmeli olarak parti binasında yapıldı.
Fadıl Cansever’den CHP’ye sitem

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer toplantıya geç katıldığı için üyelerden özür diledi.

Toplantıya CHP   Kadın Kolları Merkez   Yönetim Kurulu Üyesi Gülay Tülüş, Kırklareli İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı  Avukat Devrim Gündüz,    Lüleburgaz Belediye Meclis Üyeleri  Avukat Tarkan Çakır, Kemal Pektaş, Özgen Yılmaz,  Hakan Dedeoğlu ve parti üyeleri katıldı.

Toplantıda ilk sözü CHP Eskitaşlı üyesi  Hacı Fadıl Cansever aldı.  Kendisinin 1993   yılından beri CHP Lüleburgaz  İlçe Başkanlığı üyesi olduğunu 40 yıldan beri de parti için mücadele verdiğini  belirten Fadıl Cansever “Ben geçtiğimiz hafta  oğlumu 38 yaşında kaybettim.  Lüleburgaz Belediyesi’nde çalışıyordu.  Belediyede tören yapıldı. Ancak cenazeye bir tek partili gelmedi. Daha sonra öğrendim ki kimseye mesaj atılmamış. Burada bana da hiçbir mesaj gelmiyor. Nedenini anlamıyorum. Ama bizler bugünlerimizde birbirimize sahip çıkalım. Çıkmazsak AKP bu ülkede neden iktidar oluyor diye  boşu boşuna sormayalım. Ben cenazemde partililerimiz göremeyince çok üzüldüm. Açıkçası çok kırıldım” dedi.

Fadıl Cansever’in ardından söz alan Hakan Dedeoğlu, “Burada Fadıl Cansever, siteminde aklıdır. Bu mesajlar üye olan  herkese  atılmıyorsa, adaylara göre mi atılıyor. Bu eksikliğin bir an önce giderilmesi gerekir” dedi.

Hakan Dedeoğlu’nun konuşmasının ardından söz alan Özgür Kaya’da, Yalova yapılan seçimler hakkında bilgi verdi. Yalova’da büyük dayanışma içine girildiğini Lüleburgaz’dan da önemli bir destek verildiğini belirten Özgür Kaya,  “Yalova’nın Bağlarbaşı Mahallesi’nde 6 bin seçmen var. 30 Mart seçimlerinde CHP buradan bin 546 oy almış. 1  Haziran’da yapılan seçimlerde CHP  Lüleburgaz İlçe Başkanlığı buradan bin 250 oy gelse bizim için başarıdır.” Dedi.

Lüleburgaz’ı buraya verdiler. Parti üyemiz Ahmet Erdal’ın yoğun çalışmaları sonucunda Bu mahalleden partimize bin 720 oy çıktı. Sonuç olarak yaklaşık 250  oy farkı  ile kazandık.  Bu nedenle mutluyuz. Bu dayanışma Türkiye’nin her yerinde göstermemiz gerekir” dedi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer’de yaptığı konuşmada ülke gündemini değerlendirdi.

Güncer, Türkiye Barolar Birliği Başkanı Metin  Feyzioğlu’nun 4 Haziran 2014 Çarşamba günü Lüleburgaz’a gelip Aşkiye Neşet  Çal Sahnesi’nde Demokrasi konferansına katılacağını söyledi.

Tüm partilileri bu konferansa davet eden Güncer “CHP Lüleburgaz İlçe  Danışma Kurulu toplantısının da 18 Haziran 2014 tarihinde yapılacağını söyledi.

Ertan BAYER

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek