Lüleburgaz Ziraat Odası, 14 Mayıs Çiftçiler Günü’nü coşku ile kutlayacak
Tır köprüden dereye uçtu
Hilal Mete Şahin, Kent Konseyi Başkanlığı’na aday oldu
DİSK/EMEKLİ-SEN GENEL MERKEZ YÖNETİM KURULU ÜYELERİ LÜLEBURGAZ'DAYDI...
Bu haber 28 Mayıs 2014, Çarşamba 09:14 tarihinde eklendi. 3691 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Abbas Oral toprağa verildi

Gazetemizin İmtiyaz Sahibi Murat Mahir Altan’ın dayısı Abbas Oral (52) geçtiğimiz Cuma akşamı Lüleburgaz Eskibedir Yolu üzerinde geçirdiği trafik kazasında ağır yaralanmıştı.
Abbas Oral toprağa verildi

Abbas Oral,   Çorlu’da bir özel hastaneye kaldırılarak yoğun bakıma alınmıştı. Burada iki gün yaşam mücadelesi veren Abbas Oral,  geçtiğimiz Pazar günü hayatını kaybetmişti.

 Evli ve iki çocuk babası Abbas Oral, dün Lüleburgaz Sokullu Camii’nde kılınan öğle namazının ardından  Lüleburgaz Eski Mezarlıkta toprağa verildi.

Abbas Oral’ın cenazesine Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, Belediye Meclis Üyeleri Burhan Keskinoğlu, Armağan Ayyıldız,  Mustafa Kalecik, Meliha Gemicioğlu,  MHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Ayhan Aksakal, AK Parti Eski İlçe Başkanı Akın Kamacı, TREND Spor Kulübü Başkanı Özer Büyükkurt,  Hakan Dedeoğlu ile Lüleburgaz’ın siyaset ve iş dünyasından tanınmış simalar katıldı.

Lüleburgaz Eski Belediye Başkanı Ömer Lüfti Sönmezışık’ın torunu,  Abbas –Perihan Oral’ın da oğlu, Nükhet Oral’ın eşi olan Abbas Oral Ender Altan ve Ersin Çapkan’ın da kardeşiydi.

Hürfikir Gazetesi olarak Merhum’a Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyoruz.

Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek