Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 26 Mayıs 2014, Pazartesi 09:26 tarihinde eklendi. 3862 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklareli’ne Lüleburgazlı başkan

CHP Kırklareli İl Disiplin Kurulu’nda 30 Mart 2014 yerel seçimler öncesinde yapılan istifalardan boşalan üyeliklere seçimler geçtiğimiz Cuma günü CHP Kırklareli İl Başkanlığı’nda yapıldı.
Kırklareli’ne Lüleburgazlı başkan  

CHP Kırklareli İl Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı olan 1987 doğumlu Lüleburgaz’lı Avukat Devrim Gündüz, Kırklareli İl Disiplin Kurulu Başkanı oldu.

Devrim Gündüz, seçimin ardından sosyal medyada yaptığı açıklamada “Bugün yapılan C.H.P. İl Disiplin Kurulu toplantısıyla Yönetim Kurulu Üyelerimizin ortak adayı olarak C.H.P. İl Disiplin Kurulu Başkanlığına seçilmiş bulunmaktayım.  Henüz 27 yaşında olmama rağmen bana bu onurlu görevi veren Sayın Yönetim Kurulu Üyelerimize,  Başkan yardımcılığını yaptığım dönemden bu yana yardımlarını esirgemeyen ve sürekli arkamda duran  Sayın Başkanım Tahsin Gencay' a, desteklerini esirgemeyen İl Başkanımız ve İl yönetimine, Lüleburgaz İlçe Örgütüne ve özellikle ismini söylemek istediğim Başkanım  Zeki Akın' a teşekkürlerimi sunarım. Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını gençlerin daha aktif siyaset yapmasına olanak sağlayanları utandırmadan en yükseğe taşımak boynumuzun borcudur.” Dedi.

 

Ertan BAYER 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek