Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 11 Haziran 2012, Pazartesi 09:07 tarihinde eklendi. 1138 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kadınların sesi olmak için

CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Hanife Oral, yaptığı açıklamada “Kadınları sesi olmak için 13 Haziran Çarşamba günü yapılacak olan genel kurulda adayım” dedi.
Kadınların sesi olmak için

Son dönemlerde kadın bedeni üzerine gerçekleştirilen söylemler, kadınları bekleyen tehlikenin boyutlarını gözler önüne serdiğini de belirten Hanife Oral şöyle konuştu.“12 Eylül sonrası 16 yıl süren yasaklı yılların ardından ilk Kadın Kurultayı 22 Aralık 1999 yılında yapıldı.  Kadınlar için bir parti okuluna dönüşen Cumhuriyet Halk Partisi Kadın Kolları’nın 10. Kurultayı’ da 5 Aralık 2004’de gerçekleştirildi.  Partimizde ne yazık ki 2004 yılından bu yana Kadın Kurultay’ı yapılmamıştır.  26 Şubat 2012 tarihinde düzenlenen Tüzük Kurultayımız’ da cinsiyet kotasının yüzde 33 olarak belirlenmesi biz kadınlara partimizde daha da coşkuyla çalışmak için yeni bir neden olmuştur. Kadınlar tüm örgüt kademelerinde seçme ve seçilmenin güzelliğini yaşamalıdırlar.  Emek veren tüm kadınlarımız için bu süreç, partimizi büyütmek ve iktidara gelmek demektir. Ancak seçimlerimizin gerçekleştirilen bir bayrak yarışı olduğunu unutmamalıyız.  Birbirimizi kırmamaya özen göstermeliyiz. Önümüzdeki yapılacak olan yerel ve genel seçimlerde iktidar olmak için çalışacağız.  Seçim süreci ilçe ve il ana örgüt birimlerimizin sorumluluğu altında yönetilecektir.  Bununla birlikte, sürecin sahibi kadın kollarıdır. 

Haberin tamamı bugün HÜRFİKİR’de

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek