Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 12 Mayıs 2014, Pazartesi 11:24 tarihinde eklendi. 994 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor ligi galibiyetle kapattı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor, son hafta maçında kendi evinde Gaziosmanpaşa'yı 1-0 yendi.
Kırklarelispor ligi galibiyetle kapattı

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda saat 15.30’da başlayan maçı yöneten hakemler Ömer Murat Ülger, Özkan Yaşasın ve Emre Altınsoy oldu.

 

Maça Gaziosmanpaşa taraftarı katılmazken Kırklarelispor taraftarının az sayıda katılması gözlerden kaçmadı.

 

Ligde kalması kesinleşen Kırklarelispor, geçen hafta küme düşmesi kesinleşen Gaziosmanpaşa takımı karşısında rahat bir oyun oynadı. İlk yarıda Gaziosmanpaşa kalesini birçok defa yoklayan Kırklarelispor takımı ilk yarıda istediği golü bulamadı.

 

Maçın ikinci yarısında da Gaziosmanpaşa takımının isteksiz oyunu devam etti. Kırklarelispor takımı fazla mücadele etmeyen Gaziosmanpaşa karşısında ikinci yarıda da kaleye sık sık şutlar denedi.

 Pozisyonları cömertçe harcayan Kırklarelispor nihayet golü 84'te Eren'le buldu. Golden sonra Gaziosmanpaşa takımı da kaleyi yoklayan şutlar çekmesine rağmen netice alamadı. Maç Kırklarelisporlu Eren'in 84. dakikada attığı golle 1-0 son buldu.

 

 

Yılmaz ORUÇ

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek