Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 01 Mayıs 2014, Perşembe 09:26 tarihinde eklendi. 1362 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’dan 1 Mayıs’a 40 otobüs

1 Mayıs İşçi Bayramı 36 yıl sonra ilk kez bugün Kırklareli’ de kutlanacak. Lüleburgaz’dan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı 10 otobüs, Petrol İş Sendikası Trakya Şubesi 10 otobüs Kırklareli’ne giderek 1 Mayıs kutlama programına katılacak.
Lüleburgaz’dan 1 Mayıs’a 40 otobüs

Bunun yanında Genel İş Sendikası, EMEP, ÖDP, Lüleburgaz Taşeron İşçileri Derneği, İşçi Partisi’ de otobüs tutarak Kırklareli’ de gerçekleştirilecek olan 1 Mayıs kutlamasına destek verecek.

Kırklareli’ne 1 Mayıs için gidecek olan araçlar saat 09.30’dan itibaren E-5’ten Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nın yanından Kırklareli’ne hareket edecek.

 Lüleburgaz’dan, Kırklareli’ne bugün toplan 40 otobüs katılım bekleniyor.  Kırklareli’de 1 Mayıs’a katılımcı hedefi ise en az 10 bin.

Kırklareli’nde saat 11.00’den itibaren İstasyon Caddesi Tren Garı’nın önünde toplanmaya başlayacak olan katılımcılar saat 12.00’de Dingiloğlu Parkı önünde bulunan Cumhuriyet Meydanı’na doğru harekete geçecek.  Saat 12.30’dan itibaren 1 Mayıs programı başlayacak.

 

Kırklareli’ de bugün 1 Mayıs nedeniyle yaklaşık 2 bin polis görev yapacak.  Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek