Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 25 Nisan 2014, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 960 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

23 Nisan Ulusal Egemenlik Bisiklet Turu düzenlendi

Lüleburgaz Bisikletçiler Derneği, tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla "23 Nisan Ulusal Egemenlik Bisiklet Turu" düzenlendi.
23 Nisan Ulusal Egemenlik Bisiklet Turu düzenlendi

Hükümet Konağı önünde toplanan 60 kişilik bisiklet tutkunu ilçenin etrafında tur attıktan sonra Kongre Meydanı'ndaki kutlamalara katıldılar.

Lüleburgaz Bisikletçiler Derneği Başkanı Atıf Aral, yaptığı açıklamada 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı etkinlikler kapsamında turu düzenlediklerini ifade etti.

Tur kapsamında ilçe etrafında tur atıldığını belirten Aral, "60 kişilik bir gurupla turu yaptık. Tur sonunda da Kongre Meydanı'ndaki etkinliklere katıldık" dedi.

Aral, tura katılanlara teşekkür etti.

Ertan BAYER

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek