Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 24 Nisan 2014, Perşembe 09:23 tarihinde eklendi. 2609 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

23 Nisan başkanları koltuklara oturdu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla, Kaymakam, Belediye Başkanı, 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanı, Cumhuriyet Savcısı ve Milli Eğitim Müdürü koltuklarını öğrencilere bıraktı.
23 Nisan başkanları koltuklara oturdu

Öğrenciler büyük bir sevinç ve heyecanla protokol koltuklarına oturdular. Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz’ın koltuğuna Fehmi Mutlu Ortaokulu 3. sınıf öğrencisi Elifsu Çelik, otururken Belediye Başkanı Emin Halebak’ın koltuğuna ise Atatürk İlk İlköğretim Okulu 3. sınıf öğrencisi Yağız Dalgıç oturdu.

 

Diğer protokollere ise 65. Mekanize Piyade Tugay Komutanlığına İstiklal İlköğretim Okullu öğrencileri, Cumhuriyet Savcılığına Gazi İlköğretim Okulu öğrencileri ve Milli Eğitim Müdürlüğüne ise Ramazan Yaman İlköğretim Okulu öğrencileri giderek koltuklara oturdular.

 

Yeni Kaymakam isteklerini sıraladı

Lüleburgaz Kaymakamlığı koltuğuna oturan Elifsu Çelik, Belediye Başkan koltuğuna oturan Yağız Dalgıç’dan; “Lüleburgaz’ın yollarının en kısa sürede tamamlanmasını ve trafik sorununun çözülmesini istiyorum. Ayrıca okullara ağaç dikilmesi ve oyun parkları yapılmasını istiyorum” isteklerinde bulundu.

Dalgıç’ta belediye olarak çalışmaları en kısa sürede bitireceklerini söyledi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek