Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 23 Nisan 2014, Çarşamba 09:08 tarihinde eklendi. 1051 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Bugün 23 Nisan...

Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının yıldönümü anısına Mustafa Kemal Atatürk tarafından çocuklarına armağan edilen 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı tüm Türkiye ile birlikte Lüleburgaz’da da törenlerle kutlanacak.
Bugün 23 Nisan...

Hükümet Konağı önündeki Atatürk Anıtına çelenk sunulması ile başlayacak kutlamalar, Kongre Meydanı’nda gerçekleştirilecek okulların gösterileri ile devam edecek.

Protokolün Kongre Meydanında halkın bayramını kutlaması ile başlayacak törende halk oyunları ekiplerinin renkli gösterileri ile bayram kutlamaları tavan yapacak.

 Yabancı ekiplerin de katılacakları gösterilerle çocukların bayram sevinci ikiye katlanacak.

 Lüleburgaz’da 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı’nda sahne alacak olan ekipler dün son provalarını Kongre Meydanı’nda yaptı.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek