Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 22 Nisan 2014, Salı 09:17 tarihinde eklendi. 1367 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kutlu Doğum Haftası kutlandı

Lüleburgaz İlçe Müftülüğünce Kutlu Doğum Haftası dolaysıyla Kapalı Spor Salonu'nda kutlama programı düzenlendi.
Kutlu Doğum Haftası    kutlandı

Kutlama programına Lüleburgaz Kaymakamı Cemalettin Yılmaz, Yrd. Doç. Dr. Şükrü Keyifli, İlçe Emniyet Müdürü Erkan Kabakçılı, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce, İlçe Müftüsü İsmail Günay ve vatandaşlar katıldı.

Lüleburgaz Müzisyenler Derneği Mehteran Takımı'nın gösterisi ve  Ezanı Türkçe Okuma Türkiye birincisi İsmail Demir'in Kur'an-ı Kerim tilavetinden sonra konuşma yapan Müftüsü İsmail Günay, programa katılan herkese teşekkür etti.

 

Bugün doğumların en güzelini olan Hz. Muhamed'in doğum gününü kutladıklarını belirten Günay, 1443 yıl önce Hz. Muhammed'in cahiliye devrinin üzerine güneş gibi doğduğunu belirten Günay, "Kutlu Doğum Haftası programı çerçevesinde cahiliye devrini aydınlatan Peygamberimizin güzel ahlakını herkese anlatmaya çalışıyoruz" dedi.

Yrd. Doç. Dr. Şükrü Keyifli da Hz. Muhammed'in hayatı ve ahlakı hakkında bilgiler verildi.

Konuşmalardan sonra Mehtaran gösterisi ve okunan ilahilerle program son buldu.

 

Daha sonra okunan ilahilerden sonra Yrd. Doç. Dr. Şükrü Keyifli da Hz. Muhammed'in hayatı ve ahlakı hakkında bilgiler verildi.

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek