Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 22 Nisan 2014, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1973 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den gazetemize teşekkür

CHP Lüleburgaz Pazartesi toplantısında söz alan CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyeleri Gürcan Kırım ve Yeşim Girgin “Tatarköy’de ki atıkları haber yapan yerel Hürfikir Gazetesi’ne teşekkür ediyoruz. Kendilerine İnsana Taraf gazeteyiz diyen gazetelerin de bu konuya duyarsız kalmalarını kınıyoruz” dediler.
CHP’den gazetemize teşekkür

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün 12.30-14.00 saatleri arasında CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda yapıldı.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer’in yönettiği toplantıya CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek,  Ahmetbey Belediye Başkanı Mustafa Altıntaş,  Evrensekiz Belediye Başkanı Mustafa Nalbant,  Kırklareli İl Genel Meclisi Başkanı Cavit Çağlayan, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu  ile birlikte parti üyeleri katıldı.

Toplantıda birer konuşma yapan CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyeleri Gürcan Kırım ve Yeşim Girgin;  Tatarköy’e atılan katı atıkların köyden kaldırılması için mücadele ettiklerini belirterek “ Tatarköy’de yaşanan olayları haber yaparak bu sorunları gündeme getiren Hürfikir Gazetesi’ne teşekkür ediyoruz.  Kendilerine insana taraf gazeteyiz diyerek bu  sorunu görmemezlikten gelen gazeteleri de kınıyoruz.  Mücadelemiz devam edecek” dediler.

Gürcan Kırım, Ergene’nin temizlenmesi için yapılacak olan çalışmalar kapsamında belli bölgeler için DSİ tarafından kamulaştırma kararı çıktığını daha sonra da bu kararın iptal edildiğini belirterek “Büyük bir ihtimalle Ergene Nehri’nin temizlenmesi işlemi 2015 seçimlerinden sonraya bırakılacak. Burada siyasi bir oyun var” dedi.

Daha sonra sırasıyla Mümin Putuş, Şahin Erbay birer konuşma yaptı.

Ses tesisatı krizinin yaşandığı toplantıda son konuşmayı CHP Kırklareli Milletvekili  Turgut Dibek yaptı. Dibek konuşmasında “Yerel seçimlerde yüzde 30’u üzerine çıkmak istiyorduk. Ancak başarılı olamadık. Kırklareli ‘de oy düşüşümüz oldu. Genel Merkez bunu dikkatlice inceliyor. Önümüzdeki Cumartesi il başkanları toplantısı yapılacak.” Dedi.

CHP’de  Cumhurbaşkanlığı seçimlerinden sonra Kurultay sürecinin başlayacağını tahmin ettiğini de belirten Dibek “MİT, yasası bu hükümetin halka vurduğu en son darbedir. Bu nedenle Cumhurbaşkanlığı seçimleri ve genel seçimler çok önemli. 23 Nisan  Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı ülkenin her yerinde unutturulmak isteniyor. Buna izin vermeyerek güçlü bir şekilde katılalım” dedi.

Dibek, CHP Pazartesi toplantısının ardından Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ile birlikte 23 Nisan Çocuk Şenlikleri’nin yapıldığı alanı gezdi.

 

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek