Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 22 Nisan 2014, Salı 09:13 tarihinde eklendi. 1277 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgazspor’dan hüzünlü veda

Bölgesel Amatör ligde son maçına çıkan Lüleburgazspor, konuk ettiği Bozcaadaspor’a 4-1 yenilerek veda etti.
Lüleburgazspor’dan hüzünlü veda

Lüleburgazspor taraftarları BAL’ dan Süper Amatör Lige düşmesi kesinleşen Lüleburgazspor’u son maçında yalnız bırakmadı. Maç öncesi sevgi tezahüratlarında bulunan taraftarlar takım maça çıkarken çiçekler atıp futbolcuları bağrına bastı.

Bozcaadaspor’un başlama vuruşunun ardından Lüleburgazsporlu futbolcular da bulundukları yerde diz çöküp ligden düşmeleri nedeniyle taraftarlardan özür dilediler. Maçta canla başla mücadele eden genç futbolcular ellerinden geleni yapmalarına rağmen konuk ekibe karşı koyamadılar ve maçtan da 4-1 mağlup ayrıldılar.

Konuk ekibin gollerini DK 11, DK 45 ve DK 58’de İlyas (Bozcaadaspor), DK 54’te Ayhan atarken Lüleburgazspor’un tek golü 49. dakikada Ceyhun’dan geldi.

 

Gökhan KAN

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek