Vali Ekici, ziyaret ve programlarına hafta sonunda da devam etti
Satrancın şampiyonları madalyalarını aldı
Öğrenciler Başsavcı ve Savcı oldu
Bayramın keyfini doyasıya çıkardılar
Bu haber 18 Nisan 2014, Cuma 09:19 tarihinde eklendi. 3467 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Doktor Sülük’ler iş başında

Fatih Caddesi Çınar Kırtasiye karşısındaki mekânında Lüleburgaz halkına hizmet veren Nurs Lokman Hekim Şifalı Bitkiler merkezi’nde Sülük tedavisine başlandı.
Doktor Sülük’ler iş başında

İşletme sahibi Fırat Bal getirdikleri iki yüze yakın sülük ile müşterilere tedavi başlattıklarını belirtti. Bal “Yüzyıllardır biline gelen sülük tedavisi merkezimizde başlatılmıştır. 15-20 dakikalık seanslarımızda sülükleri hastalıklı bölgeye koyuyoruz. Bölgeye yapışan sülükler kirli kanı emip kanı sulandırıyorlar. Kişiye göre ürettikleri panzehiri hastalıklı bölgeye enjekte ederek hastalıklı bölgenin tedavi edilmesini sağlıyorlar. Seanslarımızı mekânımızda 10 TL’ye verdiğimiz gibi sülükleri müşterilerimizin evlerine de vermekteyiz” dedi.

Sülük tedavisi hangi hastalıklara iyi gelir?

Sülüğün tıpta kullanım alanları oldukça çeşitlidir. Sülükle tedavi edilen rahatsızlıklar genelde kan hastalıklarıdır. Sülük tedavisi kan dolaşımını artırdığı ve detoks vazifesi gördüğü için kan dolaşımı rahatsızlıkları için ideal bir tedavi yoludur. Sülük tedavisi varis rahatsızlığı için sıkıkla kullanılır. Ancak sülük tedavisinin faydalı olduğu tek rahatsızlık ayaklarda görülen varisler değildir. Sülük tedavisinin faydaları ve yararlarının olduğu diğer hastalıklar ve rahatsızlıklar şunlardır: Thromboz, kramp damar krampları, basur hemoroid rahtsızlığı, kalp enfarktüsü, darbe sonucu kan birikmesi, Romatizma hastalıkları, damar sertleşmesi ve tıkanması, diş eti hastalıkları, diş çürümesi, kas ağrıları ya da kas yaralanması.

 

 

 

Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek