Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 12 Nisan 2014, Cumartesi 09:23 tarihinde eklendi. 2636 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Lüleburgaz’da neler oluyor?

Lüleburgaz’da önceki gün meydana gelen olay herkesi şaşırttı.
Lüleburgaz’da neler oluyor?

İddialara göre Lüleburgaz Belediyesi tarafından içkili yerler bölgesinde bulunan, araç trafiğine kapalı olan ve halk arasında da Barlar Caddesi olarak bilinen Eski Kırklareli Caddesi’nde İçkili Restaurant Belgesi olan  Küçük Mustafa Köftecisi’ne gelen iki polis memuru işletme sahibi Uğur Tokgöz’e “Sen dışarıda içki veriyormuşsun” diyerek denetleme yapmak istedi.

Kendisinin polis memurlarına “Bundan doğal ne olabilir. Benim içkili restaurant belgem var.  Burası da içkili yerler bölgesinde.  Benim kaydım sizde de var” dediğini belirten Uğur Tokgöz “Benim yanıma gelen polisler benim cevabım üzerine isminin Tuncay olduğunu öğrendiğim amirlerine “Burada sorun yok” dediler. Ancak telefondaki Tuncay isimli amir ısrarla “Dışarıda içki vermesin o zaman.  Şikayet var.” diyordu.  Beni şikayet edeni bana da söyleyin dedim. Söylemediler. Daha sonra bu polis arkadaşlar yanımdan ayrıldı. Ancak benim anlamadığım konu benim işyerimin tüm evrakları var. Denetimlerini de zabıta zaten yapıyor. Polislerin gelmesi beni şaşırttı. Lüleburgaz’da neler oluyor anlamadım. Ancak olayın tekrarında hukuksal yollara başvuracağım” dedi.

Konuya tanıklık eden Eski Kırklareli Caddesi Esnafı ise olayla ilgili olarak yaptıkları açıklamada “Lüleburgaz’da herkes hür bir şekilde yaşar. Ramazan ayında da kimse kimseye Oruç tuttuğu için veya Oruç tutmadığı için baskı yapmaz.   İçki içen içmeyene baskı yapmaz, içki içmeyen içki içine baskı yapmaz. Herkesin kendi yaptığından sorumlu olduğunu Lüleburgaz halkı bilir. Hayata müdahale yapılmaz. Ancak Eski Kırklareli Caddesi’nde yaşanan olay Lüleburgaz’a yakışmayan bir olaydır. İnşallah bundan sonra böyle bir olay yaşanmaz. Kaldı ki denetleme yaparken müşteriye hissettirmeden denetleme yapılır.  Polis arkadaşlarımız sanki işletmenin müşterilerini kaçırmak ister gibi hareket ediyorlardı” dediler. Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek