Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 07 Nisan 2014, Pazartesi 09:29 tarihinde eklendi. 1425 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor 1-2 Aydınspor 1923

Kırklarelispor 1-2 Aydınspor 1923

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor kendi evinde Aydınspor 1923’e 1-2 yenilerek mağlup oldu.

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda saat 14.30’da başlayan karşılaşmayı Mustafa Kürşat Filiz, Salim Şanlıer, Abdurrahman Duman ve Süleyman Yavaşoğlu hakem heyeti yönetti.

Maça her iki takımda kontrollü ve istekli bir havada başladı. İlk yarı orta saha mücadelesi şeklinde geçerken dakikalar ilerledikçe konuk ekip oyunda ağırlığını hissettirmeye ve tehlikeli ataklar geliştirmeye başladı. Kırklarelispor ise orta alanda mücadeleden yoksun bir görünüm sergileyince ileriki uçta bir türlü istediği tehlikeli atakları gerçekleştiremedi ve ilk yarı golsüz tamamlandı. İkinci Yarı konuk ekip 62. dakikada Aykut’un ayağından bulduğu golle öne geçti. 73. dakikada Gürcan’ın attığı golle farkı ikiye çıkardı ve oyunda üstünlüğü iyice ele geçirdi. Maç bu skorla tamamlandı derken Kırklarelisporlu Berkan 90. dakikada attığı golle maçın sonucunu belirledi. (1-2)

 

STAT: Lüleburgaz 8 Kasım
HAKEMLER: Mustafa Kürşat Filiz xx, Salim Şanlıer xx, Abdurrahman Duman xx
KIRKLARELİSPOR: Olcay xx, Ahmet Yakak xx, Yunus xx, Serhat xx (Savaş dk. 69 x), Salim xx (Halil dk. 46 x), Berkan xx, Eren xx, Enis xx, Hasan Erdi xx, Göksel xx, Devrim xx (Fatih dk. 69 x)
AYDIN 1923: Ahmet xx, Uğur xx, Bayram xx, Ahmet Kesim xx, Umut xx, Murat x, (Caner dk. 67 x), Sefa xx (Savaş dk. 81 x), Aykut xx (Emre dk. 72 x), Altan xx, Gürcan xx, Erdi xx
GOLLER: Berkan (dk. 89) (Kırklarelispor), Aykut (dk. 62), Gürcan (dk. 74) (Aydın 1923)
SARI KARTLAR: Yüksel, Devrim, Enis, Halil

 Haber: Gökhan KAN - İHA

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek