Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 29 Mart 2014, Cumartesi 10:23 tarihinde eklendi. 1600 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Halebak’tan seçim yürüyüşü

Lüleburgaz Belediye Başkanı ve CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı Emin Halebak, dün akşam yaptığı seçim yürüyüşü ile seçim çalışmalarını tamamladı.
Halebak’tan seçim yürüyüşü

Saat 19.00’dan itibaren CHP seçim bürosu önünde toplanan CHP’liler buradan hareket ederek Lüleburgaz Terminali, Yaman Otel ve  Fatih Caddesi üzerinden Lüleburgaz  Kongre Meydanı’na geldi.

Burada yaklaşık 3 bin kişiye konuşan Lüleburgaz Belediye Başkan Emin Halebak “Lüleburgaz’ı 15 yılda beri yönetiyorum. Yaptığımız çalışmalar sonunda Lüleburgaz’ın alt yapı sorununu tamamladık. Lüleburgaz’ın artık alt yapı sorunu yok. Bundan sonra daha üst yapıya önem vereceğiz. Kentimiz daha estetik hale getireceğiz.  Biz bununda belediye bütçesinin iyi yönetmemiz ve performansımızı yüzde 90 gerçekleştirdiğimiz için 12 yıldız artık. Artık 12 yıldızlı bir şehiriz” dedi.

Lüleburgaz Yıldızlar Futbol Akademisi ile spora verilen desteği gösterdiklerini de belirten Halebak “AKP hükümetinin bütçe vermemesine rağmen Avrupa Birliği’nden para alarak Durak Mahallesi’ne bir arıtma tesisi kazandırdık.”  dedi.

CHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi adaylarını da tanıtan Halebak “Bu yürüyüşü organize eden CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na, Kadın Kollarına,  Gençlik Kolları’na, partililere apartmandan alkışlayanlara  şehir dışından bana destek için gelenlere ve bana oy verecek olan herkese sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.  Cumartesi günü TOKİ yolunda toplanıp konvoy yapacağız. Pazar günü ise saat 20.00’de burada toplanarak benim 4. Kez belediye başkanı olmamı hep birlikte kutlayacağız” dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı’na destek vermek için Kırklareli ve civarından gelerek Kongre Meydanı’na gelen partililer,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın yapıldı yere götürülerek bazı partililer ise “Biz 2009’da 15 bin kişi yürümüştük, şimdi niye 2-3 bin kişi yürüyoruz. Neden gelmedi bu insanlar, bu son gece yürüyüşü değimliydi?” diyerek katılımın az olduğunu dile getirdiler.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek