Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 21 Mart 2014, Cuma 09:17 tarihinde eklendi. 1073 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için

CHP Büyükkarıştıran Belediye Başkan adayı Sevil Çamlıca, gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için destek beklediğini söyledi.
Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için

Büyükkarıştıran’da 20 yıldan beri devam eden yerel yönetimin artık çalışma enerjisini ve isteğini kaybettiğini de belirten Çamlıca “Büyükkarıştıran’da evleri, işyerlerini geziyoruz. Büyükkarıştıran halkı artık yerel yönetimde değişiklik yapılmasının zamanını geldiğini söylüyor. Yapılacak değişiklikte Büyükkarıştıran halkının tercihi CHP’den yana olacak ” dedi.

 

Büyükkarıştıran şehrinin önümüzdeki 5 yıl içinde gelişerek Trakya’nın en önemli merkezlerinden biri olacağını da belirten Çamlıca “Büyükkarıştıran’da önümüzdeki yıllarda halktan yana, güçlü ‘ben’ düşüncesi ile değil ‘biz’ düşüncesi ile hareket eden bir yerel yönetimin beldemizi yönetmesi gerekir. Gelecek seçimler için değil gelecek nesiller için adayım” dedi. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek