Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 03 Mart 2014, Pazartesi 09:05 tarihinde eklendi. 2417 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Büyükkarıştıran CHP’de bin kişilik açılış

Cumhuriyet Halk Partsi (CHP) Büyükkarıştıran Belediye Başkan adayı Sevil Çamlıca, Büyükkarıştıran’daki seçim bürosunu bin kişinin katılımı ile açtı.
Büyükkarıştıran CHP’de bin kişilik açılış

Özellikle kadınların yoğun olarak katıldığı açılışta CHP Lüleburgaz ve Kırklareli İl Örgütü Sevil Çamlıca’yı yalnız bırakmadı.

CHP Büyükkarıştıran Seçim Bürosu’nın açılışına CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek,  CHP Kırklareli Milletvekili ve CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, Kırklareli Belediye Başkanı Cavit Çağlayan, Kavaklı Belediye Başkanı İnci Tunç,  CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi adayları Bora Terzi,  Gürcan Kırım, Yeşim Girgin,  Saygun Ersin, Sadettin Kızmaz,  CHP Ahmetbey Belediye Başkan adayı Mustafa Altıntaş,  CHP Evrensekiz Belediye Başkan adayı Mustafa Nalbant CHP Büyükkarıştıran, Ahmetbey ve Evrensekiz Belde Teşkilatı, Turabi Kayan, Hakan Dedeoğlu, partililer ve vatandaşlar katıldı.

Açılışta bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer “CHP Büyükkarıştıran’da seçimlere kadın belediye başkan adayı ile giriyor.  Büyükkarıştıran’da mevcut başkan görevini 20 yılan beri sürdürüyor. Ancak artık Büyükkarıştıran halkı değişiklik istiyor. Bunu seçim büromuzun açılışında bize hissettirdi.  30 Mart’ta da oylarıyla gösterecek” dedi.

CHP Büyükkarıştıran Belediye Başkan adayı Sevil Çamlıca’da “Değişim gelişim getirir.  Bu sloganla yola çıktık. Büyükkarıştıran halkı  artık değişim istiyor. Bu istek seçim büromuzun açılışına katılan kadınlarımızın gözlerinden belli.  Özellikler Büyükkarıştıranlı kadınlardan büyük destek görüyorum. Seçimlerde onların tam desteğini alacağını düşünüyorum. Büyükkarıştıran halkı artık CHP’li bir belediye istiyor. Bu isteğini de sandıkta onaylayacaktır.  Seçim büromuzun açılışına katılarak destek veren herkese çok teşekkür ediyorum” dedi. Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek