Sevim Ören hayatını kaybetti
RAYFEL Bilim Fuarı başladı
Akım Koleji 2-A sınıfı 23 Nisan’ı coşkulu bir şekilde kutladı
Yaşasın 1 Mayıs Alanlardayız!
Bu haber 03 Mart 2014, Pazartesi 09:03 tarihinde eklendi. 1486 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tepkisizliğe tepki

Lüleburgazlı emekli öğretmen Mustafa Gerenli (67) ülkede yaşanan olaylara halkın tepki göstermemesine oturma eylemi ile tepki gösterdi.
Tepkisizliğe tepki

Lüleburgaz Kongre Meydanı’nda saat 12.00’de masa koyup yanında da üzerinde ‘Tanrım ülkemi hırsızlardan koru’ ve ‘Bana da bir milyon Euro’cuk…’ yazan döviz açtı.

İki çocuk babası olan Mustafa Gerenli’nin eylemi saat 17.00’de kadar sürdü.

AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Kırklareli’ne geleceği gün Lüleburgaz’da böyle bir eylem yapılmasından şüphelenen polis Mustafa Gerenli’nin etrafında yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Eylemle ilgili olarak basın mensuplarına bir açıklama yapan Mustafa Gerenli “Ülkemizde canı baklava çekip parası olmadığı çalan çocuklar 6 yıl hapis yatarken yüz binlerce milyon Euro’yu çalanlar serbest bırakıldı. Halkımızın da ülkemizde yaşanan bu olumsuzluklara tepkisiz kalmasına tepki göstermek için böyle bir eylem yaptım.  Lüleburgaz Kaymakamlığı’ndan da gerekli izinleri aldım” dedi.

 

Mustafa Gerenli’ ye Lüleburgaz İstanbul Caddesi’nden geçen birçok vatandaş alkışlayarak veya tebrik ederek destek verdi. Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek