Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 01 Mart 2014, Cumartesi 09:20 tarihinde eklendi. 939 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu: Modern bir Kırklareli oluşturacağız

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli Belediye Başkanı Adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, "Azimliyiz, kararlıyız oy oranımızı ciddi anlamda yükselterek modern bir Kırklareli oluşturacağız. Kırklareli Halkı beni gayet iyi tanıyor” dedi.
Kesimoğlu: Modern bir Kırklareli oluşturacağız

KIRKLARELİ (İHA) -  Kesimoğlu CHP Kırklareli Seçim Bürosunda yaptığı açıklamada Kırklareli’yi 7 buçuk yıldan beri parlamentoda temsil ettiğine değinerek, "Ben Kırklareli’yi 7, buçuk yıldan beri parlamentoda gücüm, bilgim ve tecrübem oranında temsil etmeye çalışıyorum. Yerelde iktidardayız. CHP ve mevcut belediye başkanımızın çalışmaları ortada. Bu bir bayrak yarışı. Ben bu bayrağı mevcut belediye başkanımız Cavit Çağlayan arkadaşımızdan alacağım ve benden sonraki arkadaşıma devredeceğim" diye konuştu.
CHP'nin kurumsal yapıya sahip bir parti olduğunu dile getiren Kesimoğlu, "Parti hizmetlerinde süreklilik esastır. Kırklareli’nin acil ihtiyaçlarının ne olduğunu çok iyi biliyorum. Göreve gelir gelmez bunları yaşama geçirmenin gayreti içerisinde olacağım. Hedefimiz Kırklareli’yi birlikte yönetmek. Demokrasilerde en büyük hakem halktır. Biz yapacağız halkımıza hesabımızı vereceğiz. Azimliyiz, kararlıyız oy oranımızı ciddi anlamda yükselterek modern bir Kırklareli oluşturacağız. Çalışmalarımızın önemli kısımlarını hazırladık en kısa zamanda bunu halkımızla paylaşacağız. Bizim tek rakibimiz kendimiz" ifadelerini kaydetti.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek