Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 01 Mart 2014, Cumartesi 09:16 tarihinde eklendi. 985 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor’da modaya uydu

Kırklarelispor’da modaya uydu

Spor Toto 2. Futbol Ligi Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor son haftalarda aldığı başarılı sonuçlarla yükselişe geçti.

Oynadığı son 3 maçta 7 puan toplayan Kırklarelispor, 15. sıradan 9. sıraya yükseldi.  Önce Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda ağırladığı lider Hatayspor’u 3-1 yenen Kırklarelispor, daha sonra deplasmanda ligin güçlü ekibi Yeni Malatyaspor ile 1-1 berabere kaldı. Geçtiğimiz günde 8 Kasım Stadyumunda ağırladığı Çankırıspor’u 2-0 yenen Kırklarelispor puanını 23’ten 30’a yükseltti.

Kırklarelispor’lu futbolcuların galibiyet sonrası verdikleri bu pozlar sosyal medya da da büyük beğeni topladı.

Ligde 30 puanla 9. sırada bulunan Kırklarelispor, bu hafta deplasmanda ligde 33 puanla 8. sırada bulunan Kartalspor’la karşılaşacak. Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek