Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 28 Şubat 2014, Cuma 09:27 tarihinde eklendi. 1528 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP seçim bürosunu Muharrem İnce açtı

CHP seçim bürosunu Muharrem İnce açtı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın seçim bürosu, dün saat 12.00’de CHP Yalova Milletvekili ve CHP Grup Başkanvekili Muharrem İnce tarafından açıldı.

Açılışa CHP Kırklareli Milletvekili Turgut Dibek, CHP Kırklareli Milletvekili ve CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam  Kesimoğlu, CHP Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Aladdin Güncer, CHP Büyükkarıştıran Belediye Başka adayı Sevil Çamlıca, CHP Ahmetbey Belediye Başkan adayı  Mustafa Altaş,  CHP Evrensekiz Belediye Başkan adayı Mustafa Nalbant, CHP Lüleburgaz Belediye Meclis Üyesi adayları ve partililer katıldı.

Seçim bürosunun açılışından önce bir konuşma yapan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak “1999 yılından beri Lüleburgaz Belediye Başkanlığı’nı yapıyorum. 2002 yılından sonra AKP hükümeti ile baskılar daha da arttı.  Müfettişlerini gönderdiler, olmadı, mahkemeye çıkardılar olmadı. Çamur at izi kalsın dediler olmadı. Lüleburgaz Belediyesi Stratejik Plan gerçekleştirme oranında Türkiye birincisi oldu.  Avrupa’dan davet alıp yerel demokrasiyi Avrupa’ya anlattı.  Şimdi partim bana yeniden bu görev verdi.   Lüleburgaz’ın alt yapısı ve üst yapısı bitti. Şimdi daha estetik bir Lüleburgaz’ı yaratmak için geliyoruz” dedi.

Halebak’ın ardından bir konuşma yapan CHP Yalova Milletvekili ve CHP Grup Başkan Vekili Muharrem İnce, “Arkadaşlar AKP hükümetinin yaptıkları yolsuzluklar artık Türkiye’yi aştı. AKP hükümetinin yolsuzluklarını artık tün dünya izliyor. Gezi olaylarında Başbakan milyonları evde zor tutuyorum dedi. Biz anlayamadık. Meğer doğru söylemiş.  Oğlu o kadar milyon Euro’yı dağıta dağıta bitiremedi. Evinde yine 30 milyon Euro kaldı.  Hala Müslümanlıktan bahsediyor. Dinimizi de lekeliyorlar. Ben Lüleburgaz halkının yeni bir rekora imza atacağına ve seçimlerde Türkiye’ye en iyi cevabı vereceğine inanıyorum” dedi.

Trakya’nın Atatürk’e bağlığının tüm Türkiye’de konuşulduğunu da belirten Muharrem İnce “Türkiye Trakya gibi olsa dünyada en gelişmiş ilk on ülke arasına girer” dedi.

 

Muharrem İnce konuşmasının ardından CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın açılış kurdelesini keserek Kırklareli’ne gütmek üzere Lüleburgaz’dan ayrıldı.   Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek