Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 28 Şubat 2014, Cuma 09:24 tarihinde eklendi. 1488 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Ahmetbey’de seçim bürosunu açtı

30 Mart 2014 tarihinde yapılacak olan seçimlere sıkı bir şekilde hazırlanan CHP Ahmetbey Belediye Başkan Adayı Mustafa Altıntaş seçim bürosunu önceki akşam 500 kişinin katılımıyla açtı.
CHP Ahmetbey’de seçim bürosunu açtı

CHP Ahmetbey Belediye Başkanı Adayı Mustafa Altıntaş’ın seçim bürosu açılışına CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, CHP Kırklareli Milletvekilli Turgut Dibek, CHP Kırklareli Milletvekili ve CHP Kırklareli Belediye Başkan adayı Mehmet Siyam Kesimoğlu, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan Adayı Emin Halebak, CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer,Evrensekiz Belediye Başkanı Adayı Mustafa Nalbant, Büyükkarıştıran Belediye Başkan adayı Sevil Çamlıca ile ilçe başkanları, belde başkanları, il genel meclis üyesi adayları ve belediye meclis üyesi adayları katıldı.

 

Seçim bürosu açılışında bir konuşma yapan CHP Ahmetbey Belediye Başkan Adayı Mustafa Altıntaş “Ahmetbey’de bir emanetimiz var. Onu almaya geliyoruz” dedi.  Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek