Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 02 Haziran 2012, Cumartesi 09:33 tarihinde eklendi. 879 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP TRAKYA’YA SAHİP ÇIKACAK

Kesimoğlu “Gelen cevap Trakya topraklarının ne kadarının yabancılara satıldığını ortaya koyuyor. “ dedi.
CHP TRAKYA’YA SAHİP ÇIKACAK

Cumhuriyet Halk Partisi Kırklareli Milletvekili (CHP) Kırklareli Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Mehmet Siyam Kesimoğlu’nun Trakya toprakları ile ilgili Başbakan Erdoğan’a yönelttiği soru önergesine cevap geldi.

Kesimoğlu’nun önergesine Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar tarafından verilen cevapta “Kırklareli, Edirne, Tekirdağ ve Çanakkale’nin Trakya bölümü (Gelibolu, Eceabat) ile İstanbul’un Trakya bölümünde 2003 – 2012 yılları arasında toplam 1.467.176 adet satış işlemi gerçekleştirildi. Aynı dönemde Kırklareli, Edirne ve Tekirdağ’da 725 yabancı gerçek kişiye toplam 3.037.465 metrekare alan üzerinden 1.363 adet satış gerçekleştirildi. 12 yabancı tüzel kişiye de toplam 314.847,93 metrekare alan üzerinden 14 adet taşınmaz satıldı. “denildi.Kırklareli Milletvekili Mehmet Kesimoğlu yaptığı açıklamada,…

Haberin tamaı bugün HÜRFİKİR’de

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek