GRUP BURGWZ KONSERİ BU AKŞAM
Bulgaristan Burgaz TSO heyetinden Edirne TSO'ya ziyaret
Lüleburgaz’ın nabzı bu ıhlamurun gölgesinde tutuluyor
Bu haber 18 Şubat 2014, Salı 09:16 tarihinde eklendi. 627 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

"Türkiye için adalet, Fenerbahçe için adalet"

Fenerbahçeli Avukatlar Derneği tarafından "TÜRKİYE İÇİN ADALET, FENERBAHÇE İÇİN ADALET" sloganıyla organize edilen yürüyüş, 400 binin üzerinde kişinin katılımı ile İstanbul’da gerçekleşti.

Sabah saatlerinden itibaren Bağdat Caddesi’nde toplanmaya başlayan taraftarlar saat 14.00 itibariyle Şaşkınbakkal’dan Kızıltoprak’a doğru yürümeye başladılar. 3 saat süren yürüyüş,  17.00 sularında Şükrü Saracoğlu Stadı’nda tamamlandı.

"Türkiye İçin Adalet Fenerbahçe için Adalet" yürüyüşüne Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, yöneticiler, sporcuları, yurt dışından yurt içinden gelen dernekler, sanat ve spor dünyasından isimler ile yüz binleri aşan taraftarlar yanı sıra adalet isteyen başka kulüplerin taraftarları da katıldı.
Lüleburgazlı Fenerbahçeliler Derneği’nin de yaklaşık 200 kişi ile katıldığı yürüyüş esnasında Başkan Aziz Yıldırım lehine tezahüratlar edildi ve sevgi gösterilerinde bulunuldu. Başkan Yıldırım bir eline Türk bayrağı bir eline Fenerbahçe bayrağı alarak; taraftarları selamladı.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek