Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 11 Şubat 2014, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 1855 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Belediye Başkan adayı toplantı sırasında belirlendi

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın toplantı yaptığı 13.20’de belirlendi.
Belediye Başkan adayı toplantı sırasında belirlendi

Toplantı başlarken CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, yaptığı konuşmada “Kırklareli Belediye Başkan adayı olarak Kırklareli Milletvekili Mehmet Siyam Kesimoğlu belirlendi. Lüleburgaz Belediye Başkan adayı olarak Emin Halebak diye bir bilgi geldi. Ancak doğruluğunu teyit edemedik.” dedi.

Güncer’in konuşmasından sonra CHP İl Genel Meclis Üyesi eğilim yoklamasında 3. sıraya seçilen Yeşim Girgin, 2. sıraya seçilen Gürcan Kırım, 1. Sıraya seçilen Bora Terzi, 4. sıraya seçilen Saygun Ersin yaptıkları konuşmalarda “Parti üyelerine, görev yapanlara teşekkür           ederiz.”dediler.

Partinin oldukça kalabalık olmasından dolayı aşağıda bulunan Sadettin Kızmaz, kürsüye gelip konuşma yapamadı.

Hakan Dedeoğlu, konuşma yaparken Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, ekibiyle birlikte partiye geldi.

Hakan Dedeoğlu yaptığı konuşmada “1/100 binlik planlar iptal edildi. Bu karar beni belediye başkan adayı olmamdan daha fazla sevindirdi” dedi.

Daha sonra konuşma yapan Emin Halebak “Ülkemiz zor durumdan geçiyor bunu unutmayalım. Bu ortamda yerel seçimlere giriyoruz. Benim Lüleburgaz Belediye Başkan adayı olarak belirlendiğim bilgisi bana da geldi. Ancak kesin bir bilgi değil. Adayımız kim seçilirse seçilsin partimiz için mücadele etmeliyiz. Kırklareli’de değişiklik oldu. Milletvekilimiz Mehmet Siyam Kesimoğlu, Belediye Başkan adayı olarak belirlendi.  Mevcut belediye başkanı ve diğer milletvekilinin istifa edeceğini duydum. Bunlar doğru şeyler değil” dedi.

 

-Halebak’tan söz istedi-

Halebak’ın konuşmasından ardından söz alan CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Avukat Koray Şentürk “Genel politikadan konuşmuyorum Yereli konuşuyorum. Belediye Başkanımız Sayın Emin Halebak güzel konuştu.  Ama kendisi Ulusal Kanal’da bir programa katılmıştı. Bu programda spiker kendisine partiniz sizi aday olarak belirlemezse başka partiden aday olur musunuz diye sorduğunda bunu konuşmak için çok erken diye cevap vermişti. Kendisi bize belediye başkan adayı olarak belirlenmezse başka bir partinin adayı olmayacağına dair söz verebilir mi?” diye sordu.

Daha sonra söz alan partililer ise Emin Halebak’ın, Koray Şentürk’ün sorusunu cevaplamasını istedi.

Bunun üzerine söz alan Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak, “Bakın burada kişileri konuşmuyoruz. Özellikle Koray Bey, benim partililiğimi sorgulayacak en son kişi.” dedi.

Lüleburgaz Belediye Başkanı Emin Halebak ile Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Koray Şentük arasında atışma yaşanınca CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer karşılışlı olarak polemiğe girmeyelim” dedi.

Halebak saat 13.15’te belediye binasına gitmek üzere ilçe başkanından izin isteyerek CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı toplantısından ayrıldı.

Daha sonra CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Turabi Kayan söz aldı. Kayan, CHP’nin 8 Şubat 2014 Cumartesi günü büyük bir demokrasi şöleni yaşadığını ancak bu şölenin eksik olduğunu belirterek “Belediye Meclis Üyesi adaylığı ve belediye başkan adaylığı için de ön seçim yapılmalıydı” dedi.

 Kayan konuşurken CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aladdin Güncer, söz isteyerek Turabi Kayan’ın konuşmasının arasında son dakika bilgi girdi.

 

Güncer “Değerli partililerimiz. CHP Genel Merkezi’nin resmi internet sitesinde Lüleburgaz Belediye Başkan adayı olarak Emin Halebak’ın belirlendiği bilgisi yayınlandı. CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı belirlenmiştir. Belediye Başkan adayımız Emin Halebak olmuştur” dedi. Aladdin Güncer’in konuşmasının ardından partide uğultu oluştu. Turabi Kayan’ın konuşmasını kimse dinlemedi. Turabi Kayan da su içtikten sonra konuşmasını kısa keserek tamamladı. CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat  Alaaddin Güncer, Kırklareli’ne hareket etti. Ertan BAYER

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek