Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 01 Haziran 2012, Cuma 09:10 tarihinde eklendi. 957 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kesimoğlu, İçişleri Bakanı Şahin’i istifaya çağırdı

30 yaşındaki Çayan Birben’in polisin sıktığı biber gazından etkilenip hayatını kaybetmesine tepki gösteren CHP Kırklareli Milletvekili Kesimoğlu, İçişleri Bakanı Şahin’i istifaya çağırdı.
Kesimoğlu, İçişleri Bakanı Şahin’i istifaya çağırdı

Çayan Birben’in ölümünün ardından İçişleri Bakanı İdris Naim Şahin tarafından yanıtlanması istemiyle Meclis Başkanlığına bir soru önergesi veren CHP Kırklareli Milletvekili ve İçişleri Komisyonu Üyesi Mehmet Kesimoğlu “Daha önce göz yaşartıcı gaz kullanımına ilişkin bir yazılı soru önergesine verdiğiniz yanıtta göz yaşartıcı gazların insan sağlığına olumsuz etkisinin olmadığını ifade ettiğiniz basına yansımıştı. 27 Mayıs Pazar gecesi Yalova’da arkadaşlarının kavgasını ayırmaya çalışan Çayan Birben, astım hastası olduğunu söylemesine rağmen polis, yüzüne biber gazı sıkmış ve Birben hayatını kaybetmiştir” dedi. 

Haberin tamamı bugün HÜRFİKİR’de

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek