Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 27 Ocak 2014, Pazartesi 15:15 tarihinde eklendi. 1022 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

İnegölspor 3-0 Kırklarelispor

İnegölspor 3-0 Kırklarelispor

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden Kırklarelispor, ikinci yarının ilk maçında İnegölspor’a deplasmanda 3-0 mağlup oldu.

26 Ocak Pazar günü saat 13:30’da İnegöl İlçe Stadında başlayan karşılaşmada ev sahibi ekip daha 5. dakikada Kemal Hüstürk’ün kafa vuruşu ile 1-0 öne geçti. İlk yarı bu skorla tamamlandı. İkinci yarının 4. maçın 49. dakikasında Mümin Aysever’in ayağından kazanılan gol ile de İnegölspor 2-0 öne geçerek tamamen rahatladı. Maçın 79. dakikasında Mehmet menderes Özkuzu maçın skorunu tayin etti ve İnegölspor kendi saha ve seyircisi önünde Kırklarelispor’u 3-0 mağlup edip 3 puanın sahibi oldu.

Gökhan KAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek