Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 22 Ocak 2014, Çarşamba 09:19 tarihinde eklendi. 1165 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Sadettin Kızmaz aday adaylığını açıkladı

2009 yılında yapılan seçimlerde 4. sıradan CHP Lüleburgaz İl Genel Meclis Üyesi seçilen Sadettin Kızmaz, Kırklareli İl Genel Meclisi’nde yaptığı çalışmalarla taraflı tarafsız herkesin takdirini kazanmıştı.
Sadettin Kızmaz aday adaylığını açıkladı

5302 Sayılı İl Özel İdare Kanunu, 3194 Sayılı  İmar Kanunu,  2872 Sayılı Çevre Kanunu,  4483 Sayılı Devlet Memurları Yargılama Kanunu, 2886 Sayılı Devlet İhale Kanunu ve 4734 Sayılı Kamu İhale Kamu konusunda uzman olan Sadettin Kızmaz, 2009 yılından önce de Lüleburgaz Kaymakamlığı Yazı İşleri Müdür ve Özel İdare Müdürü olarak görev yapmıştı.

Şuan Kırklareli İl Genel Meclis Üyesi İçişleri Komisyonu Başkanı, İmar İşleri Komisyonu Başkanı ve Avrupa Birliği ve Uluslar Arası İlişkiler Komisyon Başkan Yardımcılığı görevlerini yürüten Sadettin Kızmaz,  İl Genel Meclis Üyesi aday adaylığı müracaatını CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’na yapmıştı.

Kendisinin çalışma sistemi ile ilgili bu dönem müracaatta bulunmayan çalışma arkadaşlarının da bilgi sahibi olduğunu vurgulayan Sadettin Kızmaz “Bu dönemde başarılı olduğuma inanıyorum Bir dönem daha partime ve halkıma hizmet vermek istiyorum. Parti üyelerimizin ve halkımız beni bir dönem daha bu göreve getireceğine inandığım için aday adayı oldum. Desteklerini beliyorum” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek