Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 20 Ocak 2014, Pazartesi 09:15 tarihinde eklendi. 1481 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Mustafa Sarıgül’e destek yemeği

TDH Kırklareli İl Başkanı Levent Çakırel, “Mustafa Sarıgül’ün aldığı tüm kararların arkasındayız. Mustafa Sarıgül hem İstanbul’a alacak hem de CHP’yi iktidara uçuracak” dedi.
Mustafa Sarıgül’e destek yemeği

TDH Kırklareli İl Başkanı Levent Çakırel, Lüleburgaz İlçe Başkanı Metin Topuz, Büyükkarıştıran Belde Başkanı Oktay Mutlu ile aralarında Ali Çalışkan’ın da bulunduğu ekip Küçük Mustafa Restaurant’ta bir araya gelip Mustafa Sarıgül’e destek toplantısı yaptı.

Toplantı ile ilgili bir açıklamada yapan Levent Çakırel “Mustafa Sarıgül’ün aldığı tüm kararların arkasındayız. O ne derse onu yaparız. Zaten CHP İstanbul Belediye Başkan adayı olan Mustafa Sarıgül’den korkanlar operasyona başladı. Ancak bu yaptıkları bile onları seçim yenilgisinden kurtaramayacak.  Mustafa Sarıgül hem İstanbul’a alacak hem de CHP’yi iktidara uçuracak” dedi.

 

Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek