Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 16 Ocak 2014, Perşembe 11:47 tarihinde eklendi. 1367 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’de nefesler tutuldu

CHP’de nefesler tutuldu

CHP Genel Merkezi tarafından yapılan “15-16 Ocak 2014 tarihinde yapılacak Parti Meclisi toplantısından sonra Kırklareli’nin kalan belediye başkan adayları belli olacak” açıklamasının ardından CHP’de belediye başkan adayı açıklamayan örgütlerde nefesler tutuldu.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanlığı, Lüleburgaz İlçe Başkanlığı, Alpullu ve Büyük Mandıra Belde Başkanlıklarında gözler Ankara’ya kulaklar Parti Meclisi toplantısına çevrildi.

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer dün saat 11.00’de gazetemize yaptığı açıklamada “Partimizin Merkez Yürütme Kurulu toplantısı 15 Ocak’tan 16 Ocak’a kaydırıldı. 16 Ocak Perşembe günü öğleden önce Merkez Yürütme Kurulu (MYK) toplanacak. Öğleden sonra Parti Meclisi toplanacak. Akşamüstü saat 17.00’den sonra Lüleburgaz, Kırklareli, Alpullu ve Büyük Mandıra Belediye Başkan adaylarının açıklanmasını bekliyoruz. Ama açıklanmayabilir de” dedi.

 

Haber: Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek