Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 14 Ocak 2014, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 1470 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Hakan Dedeoğlu: Cenaze işlemleri ücretsiz olacak

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Hakan Dedeoğlu görev alması durumunda cenaze ve defin işlemlerinin ücretsiz olacağını belirtti.
Hakan Dedeoğlu: Cenaze işlemleri ücretsiz olacak

Emekliler Meclisi, Tüm Emekliler Derneği Lüleburgaz Şubesi ve DİSK Emekli Sen Lüleburgaz Şubesi’nin Lüleburgaz Belediyesi’ne cenaze ve defin işlemlerinin ücretsiz olması için dilekçe vermeleri son günlerde Lüleburgaz’da gündem konusu olmuştu.

Dilekçede “ Emekliler Meclisi, Türkiye Emekliler Derneği ve DİSK Emekli Sen yönetimleri olarak daha önce yaptığımız anketin, genel istekler bölümünde de görüleceği gibi, halkımızın isteği ve sosyal devlet olmanın gereği olarak gördüğümüz, cenaze ve defin işlemlerinin, hiçbir ücret alınmadan tümüyle belediye tarafından yapılmasını istiyoruz” denildi.

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Hakan Dedeoğlu konunun önemini vurgulayarak gazetemize şunları söyledi: “Sosyal devlet olmanın bir gereği olarak belediyelerin vatandaşlara bazı hizmetleri bedel talep etmeksizin sunmaları gerekir. Görev almam durumunda, cenaze ve defin işlemlerinin, ülkemizde birçok belediyede olduğu gibi belediyemiz tarafından da herhangi bir bedel talep edilmeksizin sunulması için gerekli çalışmalar yapılacaktır.” 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek