Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 07 Ocak 2014, Salı 09:14 tarihinde eklendi. 1300 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’den 10 Ocak uyarısı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer dün yapılan Pazartesi toplantısında yaptığı açıklamada “Seçmen listelerin 10 Ocak 2013 tarihinde askıya çıkartılacak. 23 Ocak 2013 tarihinde askıdan inecek.
CHP’den 10 Ocak uyarısı

Bu süre içerisinde partililerimiz isimlerini ve aynı apartmanda oturdukları kişileri muhtarlıklarda askıya çıkacak olan seçmen listelerinde kontrol etmelidir.  Sıkıntı olan yerlerde Nüfus Müdürlüğü’ne itiraz edilmelidir. Aksi halde 23 Ocak’tan sonra itiraz etmek mümkün değildir” dedi.

 

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın olağan Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.

Saat 13.30’da başlayan toplantıya CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer Başkanlık yaparken, toplantıya CHP Ahmetbey Belediye Başkan adayı Mustafa Altıntaş,  CHP Evrensekiz Belediye Başkan adayı Mustafa Nalbant, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayları Turabi Kayan, Hakan Dedeoğlu, Ahmetbey eski Belediye Başkanı Recep Ayaz ile birlikte partililer katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer, “Biz CHP Lüleburgaz Belediye Başkan  adayını beklerken Yüksek Seçim Kurulu seçim takvimini açıkladı. Buna göre 10 Ocak 2013 tarihinde saat 08.00’de seçmen listeleri muhtarlıklarda askıya çıkacak. 23 Ocak 2013 saat 17.00’ye kadar askıda kalacak.  Bu süre içerisinde partililerimiz isimlerini ve aynı apartmanda oturdukları kişileri muhtarlıklarda askıya çıkacak olan seçmen listelerinde kontrol etmelidir.  Sıkıntı olan yerlerde Nüfus Müdürlüğü’ne itiraz edilmelidir. Aksi halde 23 Ocak’tan sonra itiraz etmek mümkün değildir.” Dedi.

Alaaddin Güncer’in ardından bir konuşma yapan CHP eski Ahmetbey Belediye Başkanı Recep Ayaz yaptığı konuşmada “Ahmetbey beldesinde aday belirlendi. Ancak aday belirlenirken bazı insanlar kırıldı.  Belirlenen belediye başkan adayı da ‘Biz seçimleri 600 farkla alacağız. Kimseye ihtiyacımız yok’. Diyormuş.  Hayırlı olsun. “ dedi.

Recep Ayaz’ın ardından bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Turabi Kayan “Arkadaşlar 17 Aralık yolsuzluk ve rüşvet operasyonu Türkiye için bir milattır. Bu operasyonlar birlikte 3 dönemden beri takkiye yaparak iktidara gelen AKP hükümetinin gerçek yüz ortaya çıkmıştır. Bu olay bizlere Osmanlığı’nın son zamanlarından ki Rüstem Paşa’yı hatırlatıyor. Rüstem paşa Osmanlı zamanında o kadar fazla rüşvet alıyordu ki, kendi mal varlığı Osmanlı hazinesini geçmişti.  Bu operasyonda ortaya çıkanlar buz dağının görünmeyen yüzüdür.  Artık CHP’nin iktidara gelme zamanıdır. Hep birlikte bunu başaracağız” dedi.

Turabi Kayan’ın ardından bir konuşma yapan Özgür Kaya, “Partili büyüklerimiz her ne kadar bizleri kendi adayımızı belirlememizden mağdur etse de biz partimize sahip çıkacağız. Yeter ki belediye başkan adayımız bir an önce belirlensin.” Dedi.

 Özgür Kaya’nın ardından söz alan emekli öğretmen Mustafa Gerenli “Sağlık Bakanlığı sağlıkta reform yaptık diyor. Ancak başıma gelen iki olay salıkta reform değil, skandal olduğunu gösteriyor. Eşimi İstanbul’da bir özel hastanede göz ameliyatı yaptırdım. Sordular sosyal güvenceniz var mı diye. Var dedim. Doktor muayene ücreti 215 TL ama sizin sosyal güvenceniz olduğu için 200 TL dediler.  Sonra bir damla verdiler. 11 ay kullanılacak, 1 ay kullanılmayacak. Gelinim eczacı alalım dedim. Bana devletin bu damlayı ödemediğini söyledi. Hani nerde reform. Bunun yanında kardeşim akciğer kanseri. Gaziantep’te tedavi oldu. Bu astalık 4 evre 4. Evreden sonra ölüm.  İlaçlarını verdiler. Almaya gittik. Bize dediler ki kardeşiniz 2. Evrede. 2. Evrede olduğu için devlet bunun ücretini ödemiyor.  3. Evre de ve 4. Evrede ödüyor. 4. Evreden sonra ölüm var. Ödese ne olacak, ödemese ne olacak. İşte sağlıktaki reform bu” dedi.

Mustafa gerenlinin konuşmasının ardından CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı toplantısı saat 13.30’da sona erdi.  Ertan BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek