Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 30 Aralık 2013, Pazartesi 09:53 tarihinde eklendi. 1358 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP adayını neden açıklamıyor

CHP adayını neden açıklamıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) eski ilçe başkanı Metin Zağra; “Diğer tüm partililer gibi ben de merakla yapılacak açıklamayı bekliyorum ve kendi kendime soruyorum neden hala açıklamıyorlar?” diyerek tepki gösterdi.

Zağra yaptığı açıklamada; “Sizlerin de bildiği gibi son günlerde tüm partiler belediye başkan adaylarını açıklıyorlar, ben de herkes gibi ilgiyle izliyorum. Lakin hala CHP Lüleburgaz teşkilatı belediye başkan adayını açıklamadı. Diğer tüm partililer gibi ben de merakla yapılacak açıklamayı bekliyorum ve kendi kendime soruyorum neden hala açıklamıyorlar?

Değerli arkadaşlar, bu bekleyiş aday adayı arkadaşları da oldukça yıpratıyor. Çarşıya alışverişe çıktığım zaman esnaf arkadaşlar bana da soruyorlar. Ne oldu hala başkan adayı açıklanmadı? Ne zaman açıklanacak? Diye herkes merak içinde.

Ben buradan yetkililere sesleniyorum. Lütfen artık açıklansın süre gittikçe daralıyor. Aday belirlendikten sonra çalışmalar başlasın. Tüm Lüleburgazlılar meraktan kurtulsun değerli arkadaşlar başka partililer de aday açıklamıyor, onlar da CHP’nin açıklamasını bekliyor. İnşallah tüm partiler adaylarını açıklar da herkes meraktan kurtulur.

Son aldığım duyumlara göre CHP Lüleburgaz teşkilatı belediye başkan adayını  5 Ocak  tarihinde açıklayacakmış. Umarım ertelemezler.

 

Satırlarıma burada son verirken, yerel seçimlerin tüm Lüleburgazlılar açısından hayırlı olmasını diler, 2014 yılının tüm Türkiye'ye sağlık, mutluluk, huzur, birlik ve beraberlik getirmesini temenni eder, saygı ve sevgilerimi sunarım.”

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek