Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 19 Aralık 2013, Perşembe 09:17 tarihinde eklendi. 1132 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlardan gövde gösterisi

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Lüleburgaz Kadın Kolları dün sabah saat 10.00 T-Steak House Cafe’de “Birlik ve Beraberlik Kahvaltısı” düzenledi.
CHP’li kadınlardan gövde gösterisi

Kahvaltıya CHP Lüleburgaz İlçe Yönetim Kurulu Kadın Üyeleri Fahrünissa Demirel, Nihal Organ, Neslihan Erken, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu, CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Yönetim Kurulu üyeleri ile birlikte yaklaşık 200 kadın katıldı.

Toplantıda bir konuşma yapan CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu yaptığı konuşmada “CHP Lüleburgaz Kadın Kolları olarak belediye başkan adayımız belli olmadan böyle bir kahvaltıyı yapmayı uygun gördük. Burada verdiğimiz mesaj şudur. CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı kim olursa olsun CHP Lüleburgaz Kadın Kolları adayı ile beraber Lüleburgaz’da kapı-kapı dolaşarak partisi için çalışacaktır. Kadın Kolları’nda bulunan bazı arkadaşlarımız, adayımız belli olmadan böyle bir kahvaltının yapılması yanlış diyerek bu kahvaltıya katılmadılar. Yanlış olan taraflı hareket etmektir. Hepinizin bildiği gibi AKP artık çöküş sürecine girmiş, operasyonlarda birçok yolsuzluk ortaya çıkmaya başlamıştır. Biz CHP Lüleburgaz Kadın Kolları olarak,  CHP’yi Lüleburgaz’da ve Türkiye’de birinci parti yapmak için var gücümüzle çalışacağız” dedi.

CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu’nun konuşması kahvaltıya katılan kadınlar tarafından sık sık alkışlarla kesildi.

Kahvaltı saat 12.30da sona erdi. Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek