Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 16 Aralık 2013, Pazartesi 09:26 tarihinde eklendi. 1118 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor dayanamadı

Kırklarelispor dayanamadı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup temsilcisi Kırklarelispor, 15 Aralık Pazar günü Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda oynadığı Turgutluspor ile 1-1 berabere kaldı.

 Saat 13.30’da başlayan karşılaşmayı Tugay Kaan Numanoğlu, Arda Özyıldırım, Gökmen Canlıdiş hakem üçlüsü yönetti. Maça iki takım da temkinli başlarken maç orta saha mücadelesi şeklinde gerçekleşti. Kırklarelispor, geliştirdiği atakları bir türlü olgunlaştırıp aradığı golü bulamadı ve ilk yarı 0-0 golsüz tamamlandı. İkinci yarı da da oyunda denk güçlerin orta saha mücadelesi yaşandı. 75. dakikada yaşanan karambolde Kırklarelisporlu Eren fırsatçılığını gösterip topu rakip kalelere gönderdi ve takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra ataklarını çoğaltan konuk ekip te oyuna sonradan giren Sabit 82. dakikada kale sahası içinde önün de bulduğu topu filelere gönderince takımını beraberliğe taşıdı. 85. dakikada Kırklarelisporlu Cemal düzgün vuruşu üst direkte patlayıp dışarı çıktı. Bundan sonraki bölümde gol olmayınca Kırklarelispor kendi sahasında 1 puanla yetinmek zorunda kaldı. Gökhan KAN

 

KIRKLARELİSPOR: Muhammet - Kürşat, Ahmet (Dk.31 Berkan), Savaş (Dk.52 Fatih), Yunus, Eren, Tahir, Enis (Dk. 69 Cemal), Hasan, Ahmet, Göksel

TURGUTLUSPOR: Süleyman, Mehmet, Hasan (Dk.80 Özkan), Oğuz, İsmail (Dk.79 Sabit), Gökhan, Şevket, İbrahim(Dk.62 Yasin), Selçuk, Ferdi, Ferit.

GOLLER: Dk.80 Eren (Kırklarelispor), Dk.82 Sabit (Turgutluspor)

SARI KARTLAR: Dk.52 Kürşat, Dk.81 Cemal (Kırklarelispor), Dk.79 Mehmet (Turgutluspor)

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek