Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 09 Aralık 2013, Pazartesi 09:19 tarihinde eklendi. 1500 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP 22 Aralık’ta açıklıyor

CHP 22 Aralık’ta açıklıyor

CHP Genel Sekreteri ve İstanbul Milletvekili Bihlun Tamaylıgil’in Lüleburgaz’da yaşayan teyzesi Kamuran Tanışer’in cenaze törenine CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran’da katıldı.

Partililerle sohbet ederken konuştuğumuz CHP Genel Başkan Yardımcısı Umut Oran, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayının 22 Aralık 2013 Pazar günü yapılacak olan Parti Meclis toplantısında belli olacağını söyledi.

Umut Oran “22 Aralık 2013 Pazar günü yapacağımız Parti Meclisi toplantısında açıklanmayan belediye başkan adaylarımız açıklanacak. Lüleburgaz ve Kırklareli belediye başkan adayımızda bu tarihte belli olacak. Lüleburgaz’da CHP’nin kazanacağına eminiz. Hedefimiz Türkiye’ye Trakya gibi yapmak” dedi. Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek