Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 06 Aralık 2013, Cuma 09:11 tarihinde eklendi. 911 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP’li kadınlardan 5 Aralık açıklaması

CHP Lüleburgaz Kadın Kolları, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Kadını’na seçme ve seçilme hakkının verilmesinin 79. Yıl dönümü nedeniyle dün bir program hazırladı.
CHP’li kadınlardan 5 Aralık açıklaması

Saat 12.00’de CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nda buluşan CHP Lüleburgaz Kadın Kolları, saat 13.30’da Lüleburgaz Hükümet Konağı önüne geldi.

Burada Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşları için 1 dakika saygı duruşunda bulunan CHP’li kadınlar, daha sonra İstiklal Marşı’nı okudu.

Hükümet Konağı önünden Lüleburgaz Kongre Meydanı’na hareket edecen CHP’li kadınlar burada bir basın açıklaması yaptı.

 

Basın açıklamasını okuyan CHP Lüleburgaz Kadın Kolları Başkanı Güzeri Yılmazoğlu “Türk Kadını,   Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk sayesinde 5 Aralık 1934 tarihinde seçme ve seçilme hakkını elde etti.  Aradan geçen 79 yıl, çok şey değiştirdi.  Türk Kadını 1950 yılından beri, özellikle son 11 yıl içinde, Cumhuriyet’in kurulduğu yıllarda aldığı hakları tek tek kaybetti.  Türk kadının ı tekrar kazandığı haklara ulaşması için CHP’nin iktidar olması şarttır. Buradan diyoruz ki artık yaşadığımız şehri ve ülkemizi, hatta dünyayı kadınlar yönetmelidir.  Listelerde kadınlar seçilebilecek yerlere konulmalıdır” dedi. Basın açıklamasının ardından program olaysız bir şekilde sona erdi. Ertan BAYER 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek