Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 19 Kasım 2013, Salı 09:12 tarihinde eklendi. 1156 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

AK PARTİ VE CHP ARASINDA TESİSİ KİM AÇACAK YARIŞI

Edirne’nin Uzunköprü ilçesinde Orman ve Su İşleri Bakanlığı tarafından ilçeye yapılan biyolojik atık su arıtma tesisini kimin açacağı krize dönüştü. AK Partililer tesisi Başbakan Erdoğan’ın CHP’liler ise Kılıçdaroğlu’nun açmasını istiyor.
AK PARTİ VE CHP ARASINDA TESİSİ KİM AÇACAK YARIŞI

EDİRNE (İHA) - Ergene Nehri’nin kirlilikten kurtarılması amacıyla 20 Ocak 2012 tarihinde Orman ve Su işleri Bakanı Veysel Eroğlu tarafından Uzunköprü Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin temeli atıldı.Tesisin bitmesiyle birlikte ilçede tesisi kimin açacağı krize dönüştü. AK Parti ilçe teşkilatı tesisi hükümetin yaptığını bu yüzden 8 Aralık 2013 tarihinde Uzunköprü'yü ziyaret edecek olan Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın açması görüşünü savunuyor.
Uzunköprü Belediyesi’nin CHP’li olduğunu kaydeden CHP ilçe teşkilatı ise açılışın CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu tarafından yapılması gerektiğini belirtiyor.Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın Uzunköprü’ye ziyaretinin ardından Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun Uzunköprü’ye geleceğini belirten CHP Uzunköprü İlçe Örgütü de Biyolojik Atık Su Arıtma Tesisi'nin açılışını Kılıçdaroğlu’na yaptırmak istiyor.
Uzunköprü İlçe Başkanı İnanç Sülüş, “Sayın Genel Başkanımız aralık ayı içerisinde Uzunköprü’ye gelecek. Atık Su Arıtma Tesisinin açılışını kendisi yapacaktır. Proje Orman ve Su işleri Bakanlığınca yaptırılabilir ama mülkiyeti Uzunköprü Belediyesi’ne ait. Projenin bedelini sonuçta Uzunköprü Belediyesi ödeyecek. Tesisin açılış törenini de yapmak bizim hakkımızdır.’’dedi.(

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek