Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 23 Ekim 2013, Çarşamba 09:23 tarihinde eklendi. 1121 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Koray Şentürk bayramda da durmadı

Lüleburgaz CHP Belediye Başkan aday adayı Av. Koray Şentürk bayram boyunca dur durak bilmedi.
Koray Şentürk bayramda da durmadı

Kurban bayramı suresinde ziyaretlerde bulunan Şentürk; ziyaretlerinde ‘Mutlu bayramlar Lüleburgaz’ yazılı lokumlar hediye etti. Bayramın ilk günü belediyede bayramlaşma etkinliğine katılan Şentürk ve ekibi daha sonrasında devlet hastanelerine, Bir Nefes, Derman ve Medikent hastanelerinde personel ve hastalara bayram ziyaretinde bulundu. Ramazan Yaman Huzur Evinde ise yaşlılarımızla bir araya gelerek ve bayramlarını kutladı.

Bayram da nöbetçi olan eczanelerin çalışanlarına da ziyarette bulunan Şentürk bayram ziyaretlerine Lüleburgaz Emniyet Müdürlüğü ve Lüleburgaz İlçe Jandarma Komutanlığı ile devam etti. Ziyaretlerine benzin istasyonu çalışanlarıyla bayramlaşmaya devam eden aday adayı Kayalı Petrol, Arslanlar Petrol, Dogo Petrol, Göral Petrol, Altılar Petrol, Turgutbey Opet’te bayramda çalışan personeli  ziyaret etti. Programına Balaban dondurma bahçesi ve konak taksi çalışanlarıyla bayramlaşarak devam etti. Son olarak Karaağaç Köyünde Şehit Mednan Tuna’nın Trakya şehit aileler birliği temsilcisi babası Remzi Tuna ve eşini ve köy muhtarı Ahmet Erten’i ziyaret etti.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek