Devlet Hastanesi’nden  Hemşireler Günü kahvaltısı
Vali Ekici, muhtarlarla buluştu
Cavit Dedeoğlu toprağa verildi
Başkan Gerenli, izne çıktı
Bu haber 22 Ekim 2013, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1177 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Güncer: Adaylarımız Kasım ayında belli olacak

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Alaaddin Güncer, Pazartesi toplantısından yaptığı konuşmada “Partimiz önce belediye başkanımızın olmadığı bölgelerdeki adayları belirleyecek. Daha sonra partili belediyelerimizin olduğu yerler en olarak da büyük şehir adayları belli olacak. Buna göre Lüleburgaz Belediye Başkan adayımızın Kasım ayı içinde açıklanmasını bekliyoruz” dedi.
Güncer: Adaylarımız Kasım ayında belli olacak

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasına yapıldı.

 CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaadin Güncer’in başkanlık yaptığı toplantıya   CHP Lüleburgaz İlçe Genel Meclis Üyesi Sadettin Kızmaz,  CHP Babaeski İl Genel Meclis Üyesi  Hüseyin Taşkın, CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayları Hakan Dedeoğlu ve Koray Şentürk, CHP Ahmetbey Belediye Başkan aday adayı Mustafa Altıntaşı ile birlikte partililer katıldı.

Ülke gündemi ve yerel gündem ile birlikte değerlendirme yapan CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Aladdin Güncer,  “Hepinizin  bildiği gibi  aday adaylarımız yoğun bir şekilde çalışıyor. Adaylıkla ilgili bize gelen bir açıklama yok. Ancak parti genel merkezinin ulusal basına yaptığı açıklamada önce partimizden olmayan belediyelerin bulunduğu yerlerdeki adaylarımız belirlenecek. Daha sonra partili belediyelerimizin olduğu yerler ve en son büyük şehirlerin adayları belirlenecek.  Bu gelişmelere göre CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayının Kasım ayı içerisinde belirlenmesi bekleniyor” dedi.

Aladdin Güncer’in ardından CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Hakan Dedeoğlu söz aldı.

ODTÜ’de hükümetin düşmana saldırır gibi yarının bilim  adamlarına saldırdığını belirterek “Ülkemizde maalesef kötü gelişmeler yaşanıyor. Bunlar yaşanırken biz CHP olarak yalnızca seyrediyor. Tıpkı 21 Ekim 1999 tarihinde Ahmet Taner Kışlalı’nın öldürüldüğü gündeki gibi. Sadece konuşmak ve seyretmek yetmiyor. CHP olarak bizlerin iş üretmemiz gerekir.” Dedi.

Vize’de halkın çimento fabrikasına karşı olağan üstü ve bir direniş gösterdiğini de belirten Hakan Dedeoğlu tüm partililerinde kurban bayramını kutladı.

Hakan Dedeoğlu’nun ardından CHP üyesi Özgür Kaya söz aldı. Söz ülke gündemi ile başlayan Kaya “Ülkenin gündemi Cumhurbaşkanı’nın Hacca gitmesi. Bunu da devletin uçağı ve devletin parasıyla yapması. Biz aradık diyaneti sorduk. Borçlu bir kişinin hacca gitmesi ve kurban kesmesi caiz mi diye. Değil dediler.  Türkiye’nin 450 milyar dolar borcu var.  O zaman Cumhurbaşkanın da hacca gitmesi caiz değil” dedi.

Lüleburgaz Belediyesi’nde kent için güzel çalışmalar yapıldığını da belirten Kaya “Lüleburgaz Belediyesi güzel bir proje alan aşevi projesini hayata geçirmek üzere arazi tahsisinin yaptı. Sosyal belediyeciliğe layık bir proje hayata geçecek” dedi.

Özgür Kaya’nın konuşmasının ardından başka konuşma olmadı. Toplantıyı kapatan CHP Lüleburgaz   İlçe Başkan Avukat Aladdin Güncer “29 Ekim’de Cumhuriyetin Kuruluşu’nın 90. Yılını kutlayacağız. Tüm üyelerimizi bekliyoruz” dedi.  Ertan BAYER

 

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek