Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 09 Ekim 2013, Çarşamba 17:42 tarihinde eklendi. 1739 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Anketler gerçeği yansıtmıyor

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, “Trakya’da bir şirket tarafından genel merkezimizin haberi olmadan yapılan anket hiçbir şekilde gerçeği yansıtmıyor” dedi.
Anketler gerçeği yansıtmıyor

CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin, partisinin başkanlığında düzenlediği basın toplantısında ulusal medyada çıkan anket sonuçlarının gerçeğini yansıtmadığını dile getirdi.
Ulusal medyada CHP’nin Trakya’da çıkan anketin genel merkez tarafından yaptırılmadığını ve Trakya’da mevcut belediye başkanları ile yola devam edileceği konusunda çıkan haberlerin asılsız olduğuna değinen Zengin, “Bazı gazeteler ve internet sitelerinde Trakya’da CHP’nin adaylarının kesin olduğunu gösteren haberler yer aldı. Bu haberleri görür görmez araştırmaya başladı. Genel merkezimiz tarafından yaptırılan bir anket olmadığını ve anketin tamamen yanlış olduğunu öğrendi. Kimin veya kimlerin tarafından yaptırıldığı bilinmeyen anket, tamamen yanlış. Genel merkezimizin böyle bir çalışması olmamıştır.” ifadelerini kaydetti. İHA 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek