Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 08 Ekim 2013, Salı 09:24 tarihinde eklendi. 1026 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

CHP Bahriye Üçok’u andı

CHP Lüleburgaz İlçe Başkanlığı’nın Pazartesi toplantısı dün parti binasında yapıldı.
CHP Bahriye Üçok’u andı

Saat 12.30’da başlayan toplantıyı CHP Lüleburgaz İlçe Başkanı Avukat Alaaddin Güncer yönetti.

Toplantıda CHP Lüleburgaz İlçe Eğitim Sekreteri Münevver Enginol,  6 Ekim 1990 yılında bombalı kargo ile evinde öldürülen laik İslam Profesörü Bahriye Üçok’u andı.

Bahriye Üçok’un, yaptığı çalışmalarla İslam Dini’nin gericilerden kurtarılması gerektiğini vurguladığını belirten Münevver Engünol “Bahriye Üçok, İslam dinini, İslam dinini kendi çıkarları için kullananların elinden kurtarılması gerektiğini söylemişti.  Bu nedenle de gericiler tarafından katledildi. Aslında gericiler Cumhuriyet’in ilanından itibaren hiçbir zaman yok olmadan gizli gizli faaliyet yürüttüler.  Sonunda günümüze gelindi” dedi.

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Turabi Kayan yaptığı açıklamada “Türkiye geçen gün daha da geriye gidiyor. Bizim yapacağımız tek şey var. Bu iktidarın gerçek yüzünü halkımıza göstermek ve sandıktaki oyumuza sahip çıkmak” dedi.

Toplantıda Macit Nurtekin, Mustafa Gerenli ve Hakan Dedeoğlu’da bir konuşma yaptı. Toplantıya CHP Belediye Başkan aday adayları Koray Şentürk,  Hakan Dedeoğlu ve Turabi Kayan katıldı. Ertan BAYER

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek