Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 27 Eylül 2013, Cuma 09:36 tarihinde eklendi. 1167 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Şentürk: Karanlıkta ıslık çalıyorlar

Avukat Koray Şentürk: Parti Genel Merkezimizin aldığı karara saygı duyuyor, yapılacak anket sonucunda birinci çıkacak aday adayının da CHP Lüleburgaz Belediye Başkan adayı olacağına inanıyorum
Şentürk: Karanlıkta ıslık çalıyorlar

30 Mart 2014 yılında yapılması planlanan yerel seçimler öncesi Lüleburgaz’da Cumhuriyet Halk Partisi’nde aday adaylık süreci heyecanla devam ediyor.

Son günlerde yerel basında, internet sitelerinde ve sokakta anketler yapılırken bazı siyasi çevreler yapılacak olan anketin bir anlam taşımadığını adayın daha şimdiden belli olduğu konusu kamuoyunda sıklıkla konuşulmaya başladı.

CHP Lüleburgaz Belediye Başkan aday adayı Avukat Koray Şentürk, Lüleburgaz halkının bu söylentilere itibar etmemesi gerektiğini dile getirerek şunları söyledi.

“Genel Merkezimizin yaptığı açıklama çok net Lüleburgaz’da Belediye Başkan adayı anket ile belirlenecek yani adayımızı halk belirleyecek. Fakat son günlerde bazı aday adayları gerek yerel basında yapılan anketlerde gerekse internet sitelerinde ve sokakta yaptırdıkları anketlerde kendilerini geride gördüklerinden dolayı bu anketlerin yapılmasının bir anlam taşımadığını ve adayın genel merkez tarafından atanacağını ve adayın kendisi olacağını dile getirerek halkımızı yanıltmaktadır.

Anket sonuçlarını görerek umutları tükenen bu aday adayları arkadaşlarımız ‘Karanlıkta ıslık çalarak’ kendilerine cesaret yüklemesi yapıyorlar.

Buradan tüm halkımızın bilmesi gereken bir konu var ki CHP Lüleburgaz adayını anketle belirleyecektir ve bu anket sonucunda şimidiye kadar yapılan anketlerde olduğu gibi yine ben önde çıkacak aday adayı olarak partimizin adayı olacağım.” diyerek sözlerine son verdi. Fırat ÇALIŞKAN

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek