Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 24 Eylül 2013, Salı 09:27 tarihinde eklendi. 1211 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Milli Eğitim’den açıklamada

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından “CHP’de gündem Lüleburgaz Milli Eğitim” isimli haber üzerine bir açıklama yapıldı.
Milli Eğitim’den açıklamada

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürü Hayrettin İnce  tarafından yapılan açıklamada “2013  mali yılında bugüne kadar Müdürlüğümüze Genel Bütçeden ve İl Özel İdare Bütçesi’nden  18 milyon 980 bin 752 TL tahsis edildiği tespit edilmiştir” dedi.

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden yapılan açıklama şöyle “17 Eylül 2013 tarihli gazetenizin1. Sayfasında yayınlanan ve 9. Sayfasından devam eden “CHP’de Gündem Lüleburgaz  Milli Eğitim”  adlı  haberde  ifade edilen iddiaların gerçeğe aykırı olduğu  müşahade edilmiştir.  Gerçeğe aykırı bir şekilde ifade edilen iddialarla ilgili olarak  kurum kayıtları incelendiğinde  2013 mali yılında, bugüne kadar  Müdürlüğümüze  Genel Bütçeden ve İl Özel İdare Bütçesi’nden  18 milyon 980 bin 752 TL tahsis edildiği tespit edilmiştir. Buna ilişkin  2013 yılı yatırım tablosu  ilişikte sunulmuştur.”

Lüleburgaz İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Lüleburgaz’a yapılan yatırımlar şöyle ;

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek