Vali sporcuları misafir etti
En fazla trafik kazası Temmuz ayında oluyor
Recep Çotuk’tan gazetemize açıklama
Lüleburgaz Devlet Hastanesi’nden Hürfikir’e ziyaret
Bu haber 23 Eylül 2013, Pazartesi 09:13 tarihinde eklendi. 1926 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ahmetbey Recep’e doydu

CHP Bölge Koordinatörü CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin geçtiğimiz hafta içinde Lüleburgaz’a bağlı Ahmetbey Beldesi’ni ziyaret etti.
Ahmetbey Recep’e doydu

Ertan BAYER – Ziyaret sırasında CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan ve CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin,  Ahmetbey’de bulunan CHP Ahmetbey Belediye Başkan Aday Adayları Recep Ayaz ve Mustafa Altıntaş’ı yanına alarak Ahmetbey Beldesi’ni gezdi.

Ahmetbey’de partililerle yapılan görüşmelerde “Ahmetbey Beldesi’nde CHP nasıl zafere ulaşır” konusu görüşüldü.

Bir ara CHP Edirne Milletvekili Recep Gürkan, CHP Kırklareli İl Başkanı Recep Zengin ve CHP Ahmetbey Belediye Başkan Aday Adayı Recep Ayaz yan yana gelince Ahmetbeyliler “3 Recep yan yana geldi, Ahmeybey Recep’e doydu” esprisini patlattı.

 

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek