Kırklareli Valisi Ekici'den Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı mesajı
Milli Mücadele 105 yaşında
Güçlü Tarım, çiftçinin sorunlarını anlattı
Cavit Dedeoğlu hayatını kaybetti
Bu haber 21 Eylül 2013, Cumartesi 17:21 tarihinde eklendi. 969 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Kırklarelispor Selçuklu'ya takıldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, Konya Anadolu Selçuklupor’a kendi sahasında 2-1 mağlup oldu
Kırklarelispor Selçuklu'ya takıldı

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Kırklarelispor, ligin 3. Haftasında Konya Anadolu Selçuklupor’u ağırladı.

Lüleburgaz 8 Kasım Stadı’nda 21 Eylül Cumartesi günü oynanan maç saat 15.00’te başladı. Maçın ilk yarısı 0-0 sona ererken Konya Anadolu Selçukluspor’dan Serhat Mermer 30. dakikada,  Kırklarelispor’dan Tahir Türker’de 36. dakikada sarı kart gördü.

İkinci yarıya Kırklarelispor hızlı başladı. Herkes Kırklarelispor’dan gol beklerken, 67. Dakikada Kırklarelispor’un aleyhine verilen penaltı moralleri bozdu.  68. dakikada da penaltı vuruşunu kullanan Yaser Hacımustafaoğlu takımını 1-0 öne geçirdi. Golden sonra gol sevinci sırasında formasını çıkarınca sarı kart gördü.

Kırklarelispor beraberlik arayışları ile rakibine yüklenirken,  Konya Selçukluspor’dan İbrahim Alan 81. dakikada takımını 2-0 öne geçirdi. 87. dakikada birbirine sert giren Kırklarelispor kalecisi Bulut ve Konya’dan Emre hakemden sarı kart gördüler.

Maçın bu sonuçla bitmesi beklenirken Kırklarelispor’dan Yunus İçöz 88. dakikada farkı bire düşüren golü attı.

Maçın son dakikalarından Kırklarelispor’un beraberlik çabaları sonuç vermeyince, temsilcimiz banko olarak gösterildiği maçtan puansız ayrıldı.

 

Kırklarelispor bu sonuçla 4 puanla 8. sıraya gerilerken,  Konya Anadolu Selçukluspor’da  4 puanla 12. sıraya yükseldi. Gökhan KAN

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek