Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 21 Eylül 2013, Cumartesi 09:37 tarihinde eklendi. 1227 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Ünal Başkur projelerini paylaştı

CHP Kırklareli Belediye Başkan Aday Adayı Ünal Başkur, Kırklareli ile ilgili projelerinin basın mensupları ve Kırklareli halkı ile paylaştı.
Ünal Başkur projelerini paylaştı

Ertan BAYER – Başkur yaptığı açıklamada “Belediye Başkanı olduğum dönemde Kırklareli ile ilgili hayata geçirmek isteğim “40kart projesi”   “Belediye Meydan Projesi”, “Yeni Belediye Sarayı ve Ticaret Merkez” proje var.  Bu proje kapsamında şehir merkezinde kalmış olan şantiye binası iki ay içinde kaldırılacaktır.  Bu alan çok katlı yeni bir belediye sarayı,  alan altı otopark, çevresi de ticaret merkezi olacaktır. Şehrin merkezinde kalan terminal bir yıl içerisinde kaldırılacak.  Alan altı kapalı otopark olarak değerlendirilecek. Karagöz Meydanı ile birleştirilecek prestijli bir belediye meydanı oluşturulacak.” Dedi.

Başkur “40kart projesi” ile “İhtiyaç sahibi, öğrenci ve halkımıza katkı sağlayan bu proje aynı zamanda marketleşmeye karşı ayakta kalmaya çalışan küçük esnafımıza da destek olacaktır” dedi.

 

 

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek