Topçu Baba Derneği’nden CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ziyaret
KTSO’dan Milletvekili Sarıçam’a ziyaret
SEÇİM BİTTİ YANKILARI SÜRÜYOR
Bu haber 19 Eylül 2013, Perşembe 09:19 tarihinde eklendi. 2050 kez okundu.
12 Punto 14 Punto 16 Punto 18 Punto

Tansel Barış Radyo 39’a konuk oldu

CHP Belediye Başkan Aday Adayı Dr. Tansel Barış, 17 Eylül Salı günü Radyo 39’un canlı yayın konuğu olup soruları yanıtladı.
Tansel Barış Radyo 39’a konuk oldu

Gökhan KAN-  Lüleburgaz’da CHP için seçimlerin iki aşamalı olacağını belirten Barış “ Birinci aşamada partimizden çıkan 5 aday adayı kıyasıya yarışıyor. Aday adayları arasında ilkeli ve dürüst ve düzeyli bir yarış var. Bu da demokrasinin güzelliğini yansıtmaktadır. Yapılacak, anket, temayül yoklaması ardından ikinci aşamada adayımız belirlenecek ve tek yürek olarak onun ardından yürünecek. CHP’de aday adayının çok olması CHP’ye güç verecektir. Önemli olan CHP’nin kazanmasıdır” dedi.

Radyo sahibi Mahmut Erdal’ın “ Tansel Barış neden aday?” sorusunu yanıtlayan Barış “ Tansel Barış’ın içindeki hizmet aşkı sönmemiştir. Bilgi birikimim ve tecrübelerimi halkımıza hizmet etmek istediğim için aday adayı oldum. Bu görevi halkımız bana verirse 5 yıl sonra “ iyi ki başkan olmuş” diyecek.

Milletvekilliği zamanında da Ankara’da boş durmadığını anlatan Barış “ Ana muhalefet milletvekili olarak çok çalıştım. Denetim görevinde bulundum, 126 soru önergesi ve 22 kanun teklifi verdim. Çevre Komisyonu’nda çalışmalar yaptım. Kanser araştırmaları komisyonunda çalıştım. 1 Mayıs’ın işçi bayramı olarak kutlanmasındaki kanun teklifinde de benim katkılarım var ve bununla gurur duyuyorum. Ergene’yi o kadar çok gündeme taşıdım ki bugün Ergene’nin temizlenmesi için başlatılan çalışmalarda benim de tuzum vardır. İktidara kim gelirse gelsin Ergene Nehri temizlenecek bu konunun çözülmesinin takipçisi olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Lüleburgaz için düşüncelerini de anlatan Barış “ Deremizin ıslahı ve güzelleştirilmesi için çalışmalar yapacağız ve oraların mesire alanları yapılmasını sağlayacağız. Lüleburgaz için önceliklerimiz arasında çöp sorunu, yol ve trafik sorunu en ön planda yer almaktadır. Halkımızın yaşam kalitesini arttırmak için çalışmalar yapacağız. Sokak hayvanlarının da canlı olduğunu unutmayıp onlara sahip çıkacağız. Lüleburgaz’a yakışır bir terminal yapacağız. Lüleburgazspor’un hak ettiği yere gelmesini sağlamak adına maddi ve manevi destek sağlayacağız. Ayrıca tüm amatör spor kulüplerimize imkânlar dâhilinde destek vereceğiz. Pazarcılarımızın sıkıntılarını görüyoruz ve takip ediyoruz. Onların da sorunlarını çözmek için uygun yerlerde semt pazarları açacağız. 30 yıllık doktorluk, milletvekilliği ve sonrasında Lüleburgaz halkına hizmet için belediye başkanlığı aday adayıyım” dedi.

Yazdır Paylaş
ETİKETLER :
Diğer Haberler
hurfikir.com.tr’da yayınlanan her türlü yazı ve haber kaynak belirtilmeden kullanılamaz. Sayfalarımızda kaynak belirtilerek yayınlanan haberler ilgili kaynağa aittir ve bu haberlerin kopyalanması durumunda, tüm sorumluluk kopyalayan kişi / kuruma ait olacaktır. Başka kaynak veya gazeteden alıntı yazarlar ve site yazarlarına ait yazılardan dolayı Hürfikir Gazetesi sorumlu tutulamaz.
Tasarım by Webdestek